U heeft geen items in de winkelwagen

Chronograaf horloge


Een chronograaf is een klokje of horloge welke naast het bijhouden van de tijd ook stopwatch functies heeft. Chronograaf horloges worden al geproduceerd sinds de 18e eeuw en werden echt populair sinds 1820. De term ‘chronograaf’ wordt vaak verward met ‘chronometer’ wat duidt op de precisie van een klokje.

Chronograaf horloges zijn enorm precies. Een analoog chronograaf horloge heeft doorgaans 1 wijzer welke een ronde per minuut maakt terwijl een andere wijzer de minuten bijhoudt. Sommige analoge chronograaf horloges zijn ook nog voorzien van een wijzer welke tiende van seconden bijhoudt. De tijd kan bij zowel digitale- als analoge chronograaf horloges eenvoudig worden gestart, gestopt en weer worden gereset. Leuke horloges om te hebben, in het dagelijks leven tegenwoordig het meest actief gebruikt door o.a. sporters.

Bij TimeToday hebben we chronograaf horloges van verschillende merken zoals Pulsar chronograaf horloges en chronografen van Seiko. Chronograaf herenhorloges worden het meeste verkocht, uiteraard zijn er ook modellen voor dames. Hieronder ziet u alle chronografen in het assortiment van TimeToday.

6 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
per pagina
Van hoog naar laag sorteren