U heeft geen items in de winkelwagen

Hulp bij bestellenAccessoires voor mijn horloge

Voor uw horloge zijn verschillende accessoire groepen beschikbaar om uw aankoop te complementeren:

 1. Horlogeboxen
  Heeft u meerdere horloges, bergt u uw horloge liever veilig op of zoekt u een manier om uw horloges mooi ten toon te stellen? Een horlogebox is dan wat u zoekt.

  Horlogeboxen kunnen verschillende voordelen geven ten opzichte van een horloge welke niet wordt opgeborgen in een speciale horlogebox:

  • Horloges in een horlogebox worden altijd goed beschermd tegen krassen en andere beschadigingen doormiddel van fluweel materiaal aan de binnenkant
  • Horlogeboxen kunnen zijn voorzien van een slotje zodat niet iedereen zomaar bij uw geliefde horloge komt. Zoekt u een horlogebox met slot? Filter dan het aanbod op de horlogebox pagina voor horlogekisten met een slot in de donkere horizontale filter balk.
  • Veel horlogeboxen zijn voorzien van doorzichtige ‘deksels’ zodat een horlogebox naast een handige opslagplaats voor uw klokjes ook een prima tool kan zijn om uw aanwinsten ten toon te stellen. Een horlogedoos kan zo prima dienen als een luxe meubilair item.
  • Veel XXL horloges zijn lastig op te slaan vanwege de grote horlogekasten. Gelukkig zijn hiervoor speciale XXL horlogeboxen te bestellen zodat deze grote en daardoor relatief kwetsbare horlogekasten goed worden beschermd tegen kleine imperfecties zoals krassen en deukjes.
 2. Watchwinders
  Watchwinders zijn in feite op veel punten vergelijkbaar met horlogedozen. Heeft u echter horloges welke zich opladen middels kinetische energie (energie opgewekt middels beweging) dan kan een watchwinder uitkomst bieden.

  Watchwinders bevatten elektromotortjes welke er voor zorgen dat het opbergvakje van het horloge blijft bewegen terwijl het horloge ligt opgeborgen. Zo bent u er zeker van dat uw kinetisch horloge altijd op tijd blijft lopen, ook wanneer u het betreffende horloge een tijdje niet draagt.

 3. Horloge gereedschap
  Wanneer u een mooi horloge koopt dan is het natuurlijk belangrijk dat deze ook helemaal lekker zit. Draagt u uw horloge liever los, of toch wat strakker? Wellicht wisselt u dit zelfs af per seizoen? Horloge gereedschap is hiervoor de oplossing. Wanneer u uw horloge online koopt is deze standaard niet afgesteld op uw maat. Met de volgende tools kunt u dit thuis alsnog zelf doen:

  • Horloges met lederen band kunnen bij een smalle pols desnoods nog verder worden ingekort met een speciale horloge perforator. U kunt hier het geschikte horloge gereedschap vinden om uw lederen band in te korten.
  • Horloges met schakelbanden kunnen eveneens eenvoudig thuis worden ingekort. Hiervoor zijn speciale simpele tools beschikbaar: ‘horlogebandinkorter’. Deze tools zorgen ervoor dat de pinnen welke de schakels bij elkaar houden eenvoudig kunnen worden verwijderd en weer kunnen worden teruggezet zodat schakels kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen pagina vindt u extra informatie over veelvoorkomende vragen omtrent bestellingen, orders en inhoudelijke vragen over producten zelf.

Ieder product op TimeToday kent daarbij een uitgebreide productbeschrijving, meerdere foto’s en een zeer nauwkeurig opgestelde lijst met specificaties. Wanneer u niet zeker weet wat voor een type klokje uw horloge heeft, of een gewenste horlogedoos ook op slot kan of welke horlogedozen geschikt zijn voor uw XXL horloge dan vindt u uw antwoord zeer waarschijnlijk op een van de productpagina’s binnen TimeToday. Gebruik de horizontale navigatie om te zoeken binnen een productgroep, of de zoekfunctie bovenaan uw scherm om direct te zoeken naar een bepaalde productnaam.